vivasanshop 
[ Română ] [ English ] Traduceti cu Google
  Tine minte parola | Devino membru | Recuperare parola
  Magazin Online  


 
  Continut cos  
 
Total: 0.00 lei
 
 
  utilizatori online  
 
vizitatori 18
 
 
   
     
  Ulei eteric Tamaie de India
Uleiuri Esentiale >> Ulei eteric Tamaie de India
Cod Produs: E 128
 
     
     
 

Share

Indicaţii
Tămâia calmează mintea, încetinind şi aprofundând respiraţia, este excelent pentru a fi utilizat în meditaţie. Ajută pentru a calma anxietatea şi stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul

[ citeste tot ]
Prezentare:
Aplicatii externe:2-3 picaturi de ulei de tamaie in 10 ml de ulei vegetal, pentru:•    masajul pieptului atunci cand suferi de astm sau tuse •    masajul abdomenului atunci cand exista sangerare menstruala excesiva•    revitalizeaza pielea imbatranita si
[ citeste tot ]

Pret client: 130.41 lei

Cantitate:
 
 
   
 

Tamaiul este un arbust de talie mica, nativ din Africa de Nord si Orientul Mijlociu. In textele vechi, el apare sub denumirea de “olibanum” provenita din limba latina: Olium Libanum adica “Uleiul din Liban”.

In Vestul Europei el  este cunoscut sub numele de Frankincense derivat in Evul Mediu din limba Franceza si inseamna “Tamaie adevarata”.

Atunci cand scoarta arbustului  este taiata, copacul genereaza o rasina pentru a-si vindeca rana .

In vremurile vechi, rasina era colectata din crapaturile aparute pe  cale naturala datorita ruperii crengilor, dar mai apoi s-au practicat  taieturi sistematice in scoarta pentru a  stimula productia acesteia.

In antichitate Tamaia era una dintre cele mai pretioase marfuri. In acele vremuri, valoarea sa era apropiata de cea a aurului. Egiptenii si evreii cheltuiau mari sume de bani pentru a o importa de la fenicieni. Intelegem astfel de ce Magii i-au daruit pruncului Iisus la nastere smirna , aur si tamaie.Tamaia sub  forma solida (de rasina ) era arsa pe altare si in temple  inca din antichitatea timpurie.

Utilizarea sa  este probabil mult mai veche decat primele scrieri despre plante, si s-a perpetuat in practica religioasa pana in zilele noastre.Uleiul de Tamaie se extrage prin distilare din rasina , fiind extrem de apreciat in medicina, cosmetica si parfumerie.

Utilizare pentru trup si sufletDe asemenea, el  este tonifiant pentru piele , avand in acelasi timp proprietati antiinflamatoare
[ citeste tot ]
.

 
     
   

  Vrei sa traiesti viata
fericita pe care o meriti?
 
  - Esti agitat(a) si esti
obosit(a)?
- Iti faci probleme si
esti stresat(a)?
- Esti iritat(a) si confuz(a)?
- Nu poti sa dormi
noaptea si ti-e teama?
- Te lupti cu kilogramele
si nu reusesti sa slabesti?
Afla cum poti sa schimbi toate acestea !

 
 
Nume
E-mail
 
 
  INFO  
 

Cum cumperi
Intrebari frecvente

Catalog produse

Contacteaza-ne

 
 
  Testimonials  
 

Cum obtin reducere
Ulei Esential Rozmarin Vivasan- Nota Capului
Ulei Esential de Portocale Vivasan - Nota Capului
Gel Purificator Viva Beauty pt Orice Tip de Ten
Supa de Broccoli si Conopida Vitality

Vezi toate comentariile

 
 

Share

 

 
Acasa | Cum cumperi | Contact | Creeaza un cont | Login Client
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC
Copyright © Vivasanshop.net - toate drepturile rezervate Real Time Analytics